--> У розвідці попередили українців про загострення війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці попередили українців про загострення війни

1
У розвідці попередили українців про загострення війни
На Україну чекає важка боротьба з окупантами РФ навесні та влітку 2023-го. У Пентагоні обіцяють допомогти Києву вирішити проблему боєприпасів.

Про це заявив речник Міноборони США бригадний генерал Пет Райдер під час брифінгу, пише ТСН.

За його словами, США тісно співпрацюють із союзниками, щоб забезпечити військові потреби України. Він зазначив, що Вашингтон працюватиме над тим, щоб доставити якнайшвидше всі необхідні боєприпаси до передових частин України.

"Важливо зробити крок назад і поглянути на досягнутий прогрес, усвідомлюючи при цьому той факт, що попереду ще важка боротьба, особливо коли ми наближаємося до... весни і літа... Ми продовжуємо робити все можливе, щоб забезпечити потреби України і у боєприпасах, і у протиповітряній обороні, броні... Ви чули, як міністр Остін та інші кажуть, що ми прагнемо того, щоб переконатися, що у них (українців. - Ред.) є все необхідне для успіху", – сказав він.

Генерал додав, що засідання у форматі "Рамштайн", яке відбудеться сьогодні, 15 березня, буде присвячено нагальним потребам, зокрема, боєприпасам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знову Буданов курнув щось тай пише
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні