До кордонів НАТО наблизився літак рф: у небо підняли винищувачі

0
До кордонів НАТО наблизився літак рф: у небо підняли винищувачі
Біля повітряного простору НАТО на кордоні з Естонією літав російський літак. Його перехопили винищувачі Британії та Німеччини, пише ТСН.

Як повідомляється, російський літак летів поблизу кордонів НАТО і не зв'язався з естонською авіадиспетчерською службою.

Його перехопили два винищувачі "Тайфун" - один британський і один німецький. За словами одного із пілотів, вони ідентифікували літак РФ і спостерігали за ним, коли той "пролітав поблизу повітряного простору НАТО".

Оскільки судно Росії не зв'язувалося з авіадиспетчерською службою, вони перехопили його, щоб забезпечити безпеку польотів для всіх користувачів повітряного простору.

Вказується, що британські та німецькі військово-повітряні сили вперше об'єдналися для патрулювання повітряного простору Естонії.

"Це спільне розгортання Великої Британії та Німеччини в країнах Балтії ясно демонструє нашу колективну рішучість протистояти будь-якій потенційній загрозі кордонам НАТО, демонструючи при цьому нашу об'єднану силу", - заявив міністр збройних сил Британії Джеймс Хіпі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні