Поплавський публічно принизив молоду студентку. ВІДЕО

1
Поплавський публічно принизив молоду студентку. ВІДЕО
Співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський потрапив у неприємну ситуацію. У мережу злили відео, де він під час дня відкритих дверей спілкувався з абітурієнтами, пише УНІАН.

Одна дівчина із залу запитала про кейтеринг на заході і уточнила, чи пригощатимуть гостей варениками, на що Поплавський відповів: "Подивися на себе, ще вареники тобі".

Така фраза викликала у присутніх обурення.

Поплавський принизив дівчину, натякнувши на її зайву вагу
Потім один з гостей поставив Михайлу Поплавському питання: "Як ви можете називати свій університет найсучаснішим, якщо його ректор називає своїх студенток "тьолками" і "малими"?"

Поплавський почав стверджувати, що такого ніколи не було, проте публіка викрила його у брехні. Тоді зірковий ректор виправдався і назвав питання "провокацією".

"Це ж провокація! Мене нема за що критикувати взагалі. Я чистий піарник. Якщо скандалу немає, я його придумаю. Ми зараз не говоримо, повага чи неповага", - сказав зі сцени Поплавський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мудак є мудак.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні