Під Бахмутом загинув 20-річний військовий. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув 20-річний військовий. ФОТО
У бою з "вагнерівцями" під Бахмутом на Донеччині загинув 20-річний Віталій Колесник з села Микуличі Київської області. Молодий захисник на позивний "Кудєснік" був кулеметником 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України й першим пішов у бій з російськими окупантами.

Хлопця поховали в рідному селі 13 березня, повідомили на сторінці Немішаївської громади.

У Віталія залишилася мати, молодші сестра з братом і наречена.

Побратим загиблого військовослужбовця Дмитро Зубець розповів, що після війни Віталій мріяв стати айтівцем. Він був спортсменом та інтелектуалом. Під час повітряних тривог на полігоні вони разом розгадували кросворди.

Прощання з загиблим Віталієм Колесником / Фото: Ігор Захаренко
"Людина в 20 років розбиралась в житті краще 99 відсотків людей, з ким я пересікався. Загинув як справжній воїн, у прямому зіткненні з чортами-вагнерами, піднявся над бруствером з кулеметом і поскладав ту всю діч, яка лізла. Не фартануло, осколок прилетів. Спочивай з миром, мій юний друг. Зустрінемось в кращих світах, кросворди порозгадуємо", - написав Зубець на своїй сторінці в Мережі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні