--> 8-річний хлопчик вбив близького друга | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

8-річний хлопчик вбив близького друга

0
8-річний хлопчик вбив близького друга
У Флориді, що у Сполучених Штатах Америки, 8-річний хлопчик задушив названого брата, а потім перерізав хлопчикові шию кухонним ножем.

Його заарештували, пише mirror.co.uk, пише ТСН.

Офіцерам округу Лейк повідомили, що хлопчик нібито задушив дитину і відпустив лише тоді, коли він сказав, що не може дихати. Потім підозрюваний перерізав хлопчикові шию. Зброю вирвав у дитини з рук друг потерпілого.

Після того, як у нього відібрали ножа, хлопчик нібито погрожував "всіх убити".

Підозрюваний декілька разів намагався втекти від полісменів, а коли копи намагалися посадити його до машини, він вдарив правоохоронця ногою.

Зрештою його було заарештовано і доставлено до центру ув'язнення округу Лейк. Восьмирічній дитині пред'явлено звинувачення, у тому числі побиття смертоносною зброєю за обтяжуючих обставин, побиття шляхом удушення, побиття співробітника правоохоронних органів та опір співробітнику правоохоронних органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні