На трасі авто влетіло у вантажівку: є загиблі та постраждалі. ФОТО

0
На трасі авто влетіло у вантажівку: є загиблі та постраждалі. ФОТО
На трасі Одеса-Рені трапилася смертельна ДТП, під час якої ВАЗ зіштовхнувся з вантажівкою. Відомо про загиблого та постраждалих, повідомили у поліції Одеської області.

ДТП сталася ввечері 15 березня.

Як повідомили у поліції Одеської області, 47-річний житель села Новосільське, рухаючись на автомобілі ВАЗ убік Ізмаїла, здійснював обгін вантажних автомобілів і виїхав на зустрічну смугу. Там він зіштовхнувся з однією із вантажівок IVECO під керуванням 51-річного жителя Одеси.

В результаті аварії загинув 42-річний пасажир легковика. Керманичів обох транспортних засобів та 37-річного пасажира ВАЗ доставили до Ренійської центральної міської лікарні з чисельними переломами і забоями кінцівок. Водіїв перевіряють на стан алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні