Чоловік змусив власного сина 17 годин грати у ігри на телефоні

0
Чоловік змусив власного сина 17 годин грати у ігри на телефоні
Житель Китаю на прізвище Хуан, виявивши, що його син непомітно грає в мобільні ігри до пізньої ночі, вирішив покарати його, змусив його грати 17 годин поспіль, пише ТСН.

Чоловік помітив, що хлопчик таємно грає на смартфоні всю ніч, замість виспатися перед навчанням.

Батько зателефонував до школи, попросивши відпустити хлопчика на один день. Потім він оголосив синові, що він гратиме весь день, але не спатиме. Спочатку той був дуже радий, але згодом з'ясувалося, що батько не має наміру порушувати поставлені умови. Хуан сидів поруч із сином і стежив, щоб він не переривався. У результаті чоловік змусив хлопчика грати 17 годин поспіль.

За деякий час дитина заснула за грою, але батько розбудив її і зажадав продовження. Нарешті школяр благав про помилування і обіцяв більше ніколи не робити цього вночі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні