В похоронному бюро на заході України знайшли зброю та наркотики. ФОТО/ВІДЕО

0
В похоронному бюро на заході України знайшли зброю та наркотики. ФОТО/ВІДЕО
У Львові поліцейські провели санкціонований обшук в місцевому бюро ритуальних послуг, в одному з приміщень якого тимчасово проживав 32-річний уродженець Тернопільської області.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області, під час обшуку було виявлено та вилучено автомат, пістолети, велику кількість набоїв різного калібру, гранату Ф-1 та арбалет, пише поліція Львівської області.

“Крім того, було виявлено близько 500 грамів наркотичних та психотропних речовин, ззовні схожих на канабіс та амфетамін, вартість яких на “чорному ринку” становить понад 150 тисяч гривень”, - йдеться у повідомленні.

Вилучену зброю та підозрілі речовини скерували на експертне дослідження. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні