Через «моторошний» голос у голові жінка стала дуже багатою

0
Через «моторошний» голос у голові жінка стала дуже багатою
Венді Гестер з американського штату Північна Кароліна придбала лотерейний білет після того, як почула в своїй голові моторошний внутрішній голос. Як результат, вона виграла мільйон доларів, пише ТСН.

Придбавши дорогою до супермаркету білет миттєвої лотереї вартістю всього 10 доларів, жінка була приголомшена, коли зішкрябала захисну поверхню і виявила виграш у розмірі $1 мільйона.

Щасливиця негайно зателефонувала чоловікові, щоб поділитися радісною новиною. “Я щойно виграла мільйон доларів. Це мрія. Нарешті ми можемо отримати свій дім”, - сказала вона йому.

Окрім придбання нового будинку, жінка також планує погасити кредит на автомобіль.

Свій приз вона отримала у штаб-квартирі лотереї Північної Кароліни в місті Ролі.

Повідомляється, що Венді Гестер вибрала одноразову виплату після того, як їй запропонували упродовж 20 років отримувати 50 тисяч доларів або суму в 560 тисяч доларів одразу. Після сплати всіх податків виграш жінки, який вона забрала додому, становить 400 тисяч доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні