--> «Небезпеку несуть будь-які предмети»: українців закликали бути максимально уважними | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Небезпеку несуть будь-які предмети»: українців закликали бути максимально уважними

0
«Небезпеку несуть будь-які предмети»: українців закликали бути максимально уважними
Відступаючи з окупованих територій окупанти намагаються наостанок продемонструвати свою гнилу сутність - росіяни мінують різноманітні предмети, серед яких дорогі ґаджети та дитячі іграшки, повідомляє Апостроф.

"При відступі з позицій окупанти намагаються максимально пройти територію, небезпеку несуть будь-які предмети. На захоплених у росіян позиціях українські бійці постійно знаходять заміновані предмети, зокрема смартфони та ноутбуки", - йдеться у повідомленні на сайті ЦНС.

У Центрі закликають мешканців раніше окупованих територій бути максимально уважними, не підбирати залишені предмети та за можливості викликати відповідні служби для перевірки на замінування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні