Учасниця «Від пацанки до панянки» потрапила у мовний скандал

1
Учасниця «Від пацанки до панянки» потрапила у мовний скандал
У Києві розгорівся мовний скандал за участі уродженки міста Херсон Ірини Слюнько, яка відома зйомками в шоу «Від пацанки до панянки» та «СуперМама». Жителі столичного ЖК «Нова Англія» опублікували запис голосового повідомлення в месенджері Telegram від учасниці чата на імʼя «Ліда» з фотографією Слюнько. Варто пояснити, що «Ліда» – прізвисько, яке Слюнько отримала під час шоу, пише Главком.

Відеозапис стрімко поширився у соцмережах. У голосовому повідомленні дівчина розповідає, що жила та навчалася в Херсоні, тому звикла розмовляти російською мовою. Примітно, що свої соцмережі Слюнько веде українською. У Київ учасниця популярного шоу дійсно переїхала з Херсону, про що багато разів писала в Instagram.



«Ваш к*нченный киевский бомонд меня уже за*бал, честно говоря. Я всю жизнь прожила в Херсоне, я училась в русской школе, разговаривала и буду разговаривать на русском языке. И то, что вы пишете о государственном языке. Да, у нас украинский, но мне так пох*й, честно говоря. Вы – гниды, реально гниды. А я вам так скажу: я говорю на русском и украинском языках. А вы просто к*нченые люди», – сказала Ірина Слюнько.

На відео видно, що сусіди оприлюднили не весь запис: ролик обірвався на моменті, коли жінка українською мовою почала розповідати про прильот в Херсоні.

Варто зауважити, що Слюнько також брала участь в серіаліті «Пацанки. Нове життя» 2017 року. Завдяки перемозі в реаліті вона отримала квартиру в столиці. У програмі «СуперМама» здобути перемогу їй не вдалося. Відомо, що у жінки є син, якого вона виховує одна.

Ірина Слюнько виправдалася після скандалу

Учасниця проектів "Від пацанки до панянки" і "СуперМама" Ірина Слюнько заявила, що фрази про "ко*чених українців" і про українську мову вирвані з контексту.

В інста-сторіз вона розповіла, що напередодні посварилася з сусідами з чату дому в ЖК "Нова Англія". За її словами, вона попросила сусідів прибрати машину, яка перегородила проїзд. Однак, продовжила Слюнько, сусіди зробили її "ко*ченою людиною" і почали жартувати, що у селянки з'явилася машина.

"Я розумію, що чорний піар - теж піар. Я в шоці. Я завжди була за Україну, я люблю Україну, я залишаюся в Україні. Я говорю як російською мовою, так і українською мовою", – сказала Слюнько.

Вона додала, що київським бомондом, який їй набрид, вона назвала тих самих сусідів, які їй погрожували.

"Я також зробила скріни і буду скаржитися. Мені погрожують. Я ще піду на "Говорить Україна", – висловилася блогерка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можна вивезти дівкуз села, але село з дівки не виведеш ніколи. і це про весь так званий бомонд
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні