Хто з українців отримує велику пенсію

0
Хто з українців отримує велику пенсію
В Україні в рамках індексації в березні 2023 року збільшили навіть мінімальні пенсії. Але у багатьох пенсіонерів сума підвищення вийшла зовсім незначною. Портал "Апостроф" опитав представників Пенсійного фонду з приводу того, у кого з українців реально високі пенсії.

Середній розмір пенсії народного депутата Верховної Ради за минулий рік склав майже 15,5 тисячі гривень без урахування доплат, підвищень, надбавок і компенсаційних виплат. Водночас річна сума таких витрат склала близько 136 тисяч гривень.Аналогічна ситуація і з пенсіями прокурорів.

Журналісти "Апострофа" пишуть, що пенсії прокурорів у країнах Європи набагато скромніші. Наприклад, у Польщі - 450 євро, Латвії — 300 євро, Литві — 220 євро, Болгарії — 130 євро, Естонії — 230 євро, Румунії — 175 євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні