У Польщі українець спричинив ДТП, а потім покинув авто зі своїм сином у лісі

0
У Польщі українець спричинив ДТП, а потім покинув авто зі своїм сином у лісі
У Красниставі (Любельське воєводство) нетверезий українець спочатку спровокував аварію, а потім втік та покинув автівку зі своєю дитиною в лісі, пише inpoland.

У суботу, 18 березня, після 11 години ранку до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Рейовецькій у Красниставі сталася ДТП.

"За попередніми висновками, 31-річний громадянин України не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen, яким керував 45-річний чоловік. Громадянин України перевозив у транспортному засобі свого чотирирічного сина, якого після інциденту залишив без нагляду та втік до лісу", - повідомила речниця Красниставського повітового управління поліції Йоланта Бабіч.

За словами поліцейської, 31-річний чоловік не мав водійського посвідчення, а перевірка на алкотестері виявила в його організмі понад три проміле алкоголю. Ніхто з учасників інциденту не постраждав.

Чоловіка затримали та висунули звинувачення. Він відповідатиме за керування транспортним засобом без прав, вчинення ДТП у стані алкогольного сп'яніння, а також створення прямої загрози життю чи здоров'ю малолітньої особи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні