У Криму невідомі підірвали газопровід, - ЗМІ

0
У Криму невідомі підірвали газопровід, - ЗМІ
За попередніми даними, невідомі проникли за паркан і заклали вибухівку на об'єкті у Сімферополі. Судячи з ушкоджень, потужність була до 200 грамів у тротиловому еквіваленті.

В окупованому Сімферополі невідомі заклали вибуховий пристрій та підірвали газопровід у центральній частині міста. Про це пише Telegram-канал SHOT 20 березня.

За даними спільноти, підрив стався 19 березня на газовому вузлі. Попередньо невідомі проникли за паркан і заклали вибухівку. Судячи з ушкоджень, потужність була до 200 грамів у тротиловому еквіваленті.

Водночас такої потужності забракло, щоб порушити газопостачання у Сімферополі та викликати велику пожежу. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Однак утворилася вирва діаметром 70 см, а одна з труб погнулась, крановий вузол залишився цілим, наскрізних ушкоджень немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні