--> У Польщі трагічно загинув 30-річний українець. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі трагічно загинув 30-річний українець. ФОТО

0
У Польщі трагічно загинув 30-річний українець. ФОТО
Трагічна аварія сталася неподалік Плоцька. З невстановлених причин легковик з’їхав з дороги та врізався в дерево: від отриманих травм водій загинув, пише inPoland.

Аварія зі смертельними наслідками сталася в суботу, 18 березня, поблизу Плоцька (Мазовецьке воєводство). Інформація до пожежної частини надійшла близько 18 години.

Рятувальники, які виїхали на місце події, виявили автомобіль, що лежав у кюветі на даху. Пожежники дістали непритомного чоловіка з автівки та почали проводити перші реанімаційні дії. Потім водія передали медикам, які прибули на місце ДТП. Чоловіка доправили до лікарні, проте його життя не вдалося врятувати.

“З невстановлених причин водій автомобіля Hyundai виїхав за межі дороги та врізався в дерево. До лікарні доставлено непритомного 30-річного громадянина України. Він помер внаслідок отриманих травм”, - розповіла Моніка Якубовська з повітової комендатури поліції в Плоцьку.

Поліцейська додала, що українець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні