Як посилити сигнал роутера за 10 секунд

0
Як посилити сигнал роутера за 10 секунд
сіх дратує повільне завантаження інтернет-з’єднання, особливо коли в цей час працюєш чи вчишся. Щоб покращити якість сигналу Wi-Fi, багато хто перезавантажує роутер. Але чи правильно це ви робите? Мало хто знає, як поводитися зі своїм роутером.

Дійсно, в більшості випадків користувачі відключають пристрій і відразу вмикають назад. З усім тим потрібно знати, що при відключенні роутера важливо витримати певний період часу, щоб перезапуск міг відбутися правильно, пише itechua.

Як посилити сигнал Wi-Fi
Використовуємо "правило 10 секунд". Фахівці рекомендують зачекати 10 секунд, перш ніж знову увімкнути роутер. Таке перезавантаження дозволить усунути тимчасові помилки та покращити продуктивність мережі.

Крім того, на погане з’єднання впливає неправильне розміщення роутера в оселі. По-перше, пристрій повинен знаходитись на достатній відстані від інших електронних пристроїв, щоб не було електромагнітних перешкод. По-друге, роутер має бути в центральній частині оселі. Тоді сигнал розподілятиметься рівномірно по всьому приміщенню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні