Коли в Луцьку вимкнуть опалення

1
Коли в Луцьку вимкнуть опалення
Станом на 20 березня опалювальний сезон у Луцьку триває. Призупиняти його поки не будуть.

Про це розповів у коментарі Суспільному речник комунального підприємства Луцьктепло Антон Безносиков.

Водночас рішення виконкому про призупинення опалювального сезону дозволить комунальникам зробити це, коли середньодобова температура повітря упродовж трьох днів буде перевищувати +8.

"Поки що ми ще не мали трьох діб поспіль, щоб температура була вищою за +8. Тому наразі сезон триває, але ми стежимо за погодою. Бачимо по прогнозах, що ще не настільки тепло і навіть буде зниження температури", – зазначив речник підприємства.

Зі слів Антона Безносикова, процес припинення опалювального сезону технологічно такий же складний, як і його старт і може тривати не один день.

Як розповів черговий синоптик Василь Климюк, цього тижня на Волині очікують теплу погоду. Зокрема 22 та 23 березня температура повітря сягатиме 18 градусів тепла.

Натомість із наступного тижня прогнозують незначне похолодання та дощову погоду. Вночі температура може опускатися до позначки "нуль".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли коли коли нажеруться олігархи та мародери при владі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні