Стало відомо, чи приїжджав у Маріуполь справжній путін

0
Стало відомо, чи приїжджав у Маріуполь справжній путін
У Головному управлінні розвідки Міноборони України не виключають, що до Маріуполя приїздив двійник президента Росії Володимира Путіна.

Про це представник ГУР Міноборони Андрій Юсов сказав в ефірі інформаційного телемарафону.

"У нас немає жодних доказів того, що ця людина, що приїздила у Маріуполь, був саме Путін. Чоловік, схожий на Володимира Путіна, дійсно зафіксований на цих кадрах. Наразі точаться дискусії, чи дійсно живий сам Путін. Якщо він живий, ми бачимо його зустрічі за довжелезним столом, у нього тремтить одна рука", - сказав він.

За словами Юсова, на відео у людини, яка гуляє вечірнім Маріуполем, спілкується з мешканцями у дворах, такої ознаки немає.

"Зрозуміло, що російська пропаганда вміє робити різні постановочні сеанси. Але жодних доказів, що саме Володимир Путін був у Маріуполі, нам так і не надано", - додав Юсов.

За його словами, Росія має імітувати таку "гіперактивність" президента РФ на фоні поглиблення його ізоляції та делегітимізації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні