--> На трасі між селами з автобуса випала жінка. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На трасі між селами з автобуса випала жінка. ФОТО

0
На трасі між селами з автобуса випала жінка. ФОТО
20 березня на дорозі М-19 “Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече”, між селищами Дружба та Микулинці на дорогу з автобуса випала жінка, повідомили у поліції Тернопільської області.

Близько 8:20 ранку з рейсового автобуса, який прямував з Тернополя до Івано-Франківська на проїжджу частину випала пасажирка. За попередніми даними, жінка готувалася вийти з транспорту на зупинці і, можливо, випадково натиснула на ручку дверей.

Водій різко зупинив транспорт і в нього врізався тягач “Volvo”, який слідував позаду, не дотримуючись безпечної дистанції.

В результаті ДТП постраждала 57 -річна пасажирка, яка випала з транспорту. У потерпілої тяжкі травми голови, вона перебуває в реанімаційному відділені теребовлянської лікарні без свідомості.

Слідчі встановлюють причини нещастя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні