В українському місті у психлікарні катували пацієнтів

0
В українському місті у психлікарні катували пацієнтів
На Дніпропетровщині в одній із психіатричних лікарень могли знущатися над пацієнтами. Про це повідомив Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець, пише Дніпро Новини.Інфо.

Омбудсмен зазначив, що у лютому 2023 року він отримав інформацію про неналежні умови тримання пацієнтів, нелюдське поводження з ними з боку медичного персоналу та можливі протиправні дії окремих працівників в одному з психіатричних закладів Дніпропетровської області.

За цим фактом розпочата перевірка. Кам’янська окружна прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення «катування». Нині здійснюється досудове розслідування, під час якого встановлять всі обставини та нададуть правову кваліфікацію діям медичного персоналу лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні