Стало відомо, яким п'яти областям рф загрожують ракетні удари

0
Стало відомо, яким п'яти областям рф загрожують ракетні удари
Захисники України можуть завдати ударів по п'яти областях Росії, яка сама почала повномасштабну війну.

Удари українських воїнів загрожують Бєлгородській, Брянській, Воронезькій, Ростовській та Курській областям РФ, розповів полковник Збройних сил України в запасі, льотчик-інструктор, військовий експерт Роман Світан, пише УНІАН.

"П'ять областей... - готуватися Бєлгородській області, готуватися Брянській, Курській, Воронезькій, Ростовській областям. Ці п'ять областей мають зараз як мінімум 100 кілометрову зону демілітаризувати, прибрати військові об'єкти з цієї зони, всі військові об'єкти у 100-кілометровій зоні будуть знищені...", - заявив він.

Експерт зазначив, що не підказує супротивнику, а дає пораду мирним жителям РФ.

"Я зараз не підказую росіянам, я зараз кажу цивільним, мирному населенню, тому що якраз проблема у мирного населення, їм треба буде прибирати ці військові об'єкти, оскільки у військові об'єкти полетять наші дальні засоби ураження...", - підкреслив Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні