Помер відомий актор із «Гаррі Поттера» та «Зоряних війн». ФОТО

0
Помер відомий актор із «Гаррі Поттера» та «Зоряних війн». ФОТО
Актор, який грав у "Гаррі Поттері" та "Зоряних війнах", Пол Грант помер. Його непритомне тіло знайшли на вокзалі в Лондоні. Раніше він зізнався, що зловживає алкоголем, тому припускають, що це могло стати причиною смерті.

Про це повідомляють на сайті Sky News, пише Styler.

Що відомо про смерть Гранта
16 березня актора знайшли біля залізничного вокзалу Кінгс-Крос в північній частині Лондона. Він був без свідомості. Його доправили в лікарню та намагалися врятувати, проте марно...

За 4 дні лікарі констатували смерть. Дочка актора Софі Джейн Грант підтвердила цей факт американським журналістам.

"Я вбита горем... Жодна дівчина не заслуговує на те, щоб її батька забрали ... Він був таким відомим і коханим. Він пішов занадто рано", - сказала дочка в коментарі Sky News.

У 56-річного актора залишилася дівчина, дві дочки, син, пасинки та онуки.

Іронічно, що за три тижні до загибелі Пол дав інтерв'ю на тому ж вокзалі, де його знайшли. У процесі розмови Грант вживав алкоголь і не приховував, що занадто захопився спиртними напоями.

До того ж зірка скаржився на своє життя та бідкався, що витратив свої гонорари на дурниці.

Чим запам'ятався Пол Грант
Пол Грант був британським актором і каскадером. Найвідомішими його ролями були евок у "Поверненні джедая" та гоблін у "Гаррі Поттері та філософському камені".

Пол Грант мав рідкісний генетичний тип карликовості: його зріст був 132 сантиметри. Ця особливість виділяла його у світі кінематографа.

У своєму доробку він також мав ролі у стрічках "Лабіринт" та "Легенда". Ці два фільми подарували Гранту популярність і перспективи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні