--> Популярні помилки, які роблять люди після переведення годинника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Популярні помилки, які роблять люди після переведення годинника

0
Популярні помилки, які роблять люди після переведення годинника
При переведенні годинника на літній час деякі люди можуть допускати помилки через власну неуважність, що може призвести до неприємностей, пише Апостроф.

Так, якщо в годиннику не встановлено автоматичне переведення часу, то людина може просто забути це зробити вручну. Також можливе переведення на неправильний час - це може статися через незнання, коли саме потрібно перевести годинник.

Подібна проблема можлива і в разі переведення годинників тільки на одному пристрої - наприклад, на телефоні людина це зробить, а на домашніх годинниках забуде. Варто зазначити, що переводячи годинник на телефоні, не слід забувати й про програми, такі як календар або будильник.

Також, не слід забувати переводити годинник в автомобілі. Це може призвести до того, що людина спізнюватиметься на зустрічі, оскільки час на годиннику в автомобілі відстає від реального часу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні