Ваші повідомлення в «Телеграм» можуть видалитися: що робити

0
Ваші повідомлення в «Телеграм» можуть видалитися: що робити
Виявляється, у кожного чату та діалогу у Telegram є "хмарний" ліміт повідомлень – якщо перевищити його, найстаріші листування автоматично видаляться. Щоправда, зіткнуться з такою ситуацією одиниці, пише УНІАН.

У месенджері є дві "скриньки" для зберігання повідомлень: одна призначена для чатів і груп, де користувачі можуть відправляти повідомлення, а інша – для каналів, які доступні тільки для читання. Сумарний ліміт для кожної "скриньки" становить приблизно 3 млн повідомлень, але кількість повідомлень в одному чаті або каналі не може перевищувати мільйона.

Дізнатися, скільки до цього числа залишилося в ваших листуваннях легко: натисніть в діалозі на пошук і напишіть "+" (плюс) або "-" (мінус). Вище клавіатури з'явиться загальна кількість відправлених і отриманих повідомлень.

Якщо їх сильно менше мільйона, можна не турбуватися, стара листування навряд чи почне віддалятися. Водночас активним користувачам Telegram, які не хочуть позбутися цінного листування, має сенс заархівувати його. Інший варіант – вийти з групових чатів, які висять "мертвим вантажем". Оскільки в ліміті враховуються не тільки ті повідомлення, які ви відправляєте, а й ті, що отримуєте.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-40

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні