У селі неповнолітній мотоцикліст потрапив у реанімацію після ДТП

0
У селі неповнолітній мотоцикліст потрапив у реанімацію після ДТП
У селі Іваннє неподалік Дубна 17-річний п'яний юнак потрапив у аварію на мотоциклі. Хлопець, який разом з 16-річним другом вживав алкоголь, вирішив покататись на мотоциклі його матері. Втім, він не впорався з керуванням і в якийсь момент впав на узбіччя. Хлопця доправили у реанімацію з відкритою черепно-мозковою травмою. Його товариш у ДТП не постраждав.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Рівненській області.

Аварія сталась близько 20:00 у вівторок, 21 березня, в селі Іваннє. Про ДТП поліцію повідомили медики, зазначають в прес-службі поліції Рівненщини.

«17-річний водій мотоцикла Mustang не вибрав безпечної швидкості, не впорався із керуванням і допустив з’їзд транспортного засобу на ґрунтове узбіччя з подальшим падінням», – описують обставини аварії правоохоронці.

Мотоцикліста госпіталізували в реанімацію, де діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, субдуральну гематому та алкогольне сп’яніння. Його 16-річний пасажир не травмувався.

Поліцейські з’ясували, що підлітки вживали алкогольні напої, а потому вирішили покататися. Також встановлено, що водій їхав без мотошолома, у нього немає посвідчення водія, а мотоцикл взагалі належить матері друга. Наразі мотоцикл вилучили, а щодо інциденту відкрили кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні