Учнів евакуювали зі школи через «газову атаку» скунса

0
Учнів евакуювали зі школи через «газову атаку» скунса
У початковій школі Вінніпега, що в Канаді, скунс зірвав заняття та змусив учнів переїхати до інших навчальних закладів через нестерпний сморід.

Тварина пробралася до підвалу Stevenson-Britannia School та влаштувала там "газову атаку", пише ТСН.

Запах уперше виявили у понеділок, 20 березня, а вже наступного дня сморід став ще гіршим. Тому керівництво закладу ухвалило рішення знайти альтернативні місця для занять.

Для вилову скунса залучили фахівців з контролю за тваринами. Тепер адміністрація школи бореться з наслідками візиту пухнатого. Так, у приміщенні встановили озонові генератори та підсилили вентиляцію.

Батькам сказали, що діти ще продовжать навчання в альтернативних майданчиках до кінця тижня. У Stevenson-Britannia заняття відбудуться вже з понеділка.

"Персонал школи, учні, батьки та співробітники відділу об'єдналися, щоб упоратися зі смердючою ситуацією. Діти знову довели, що вони стійкі, і врешті-решт їм доведеться розповісти веселу історію", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні