Як не можна готувати макарони

0
Як не можна готувати макарони
Макарони - простий і популярний гарнір, який добре поєднується з багатьма продуктами. Здавалося б, немає нічого простішого варіння макаронів. Але часто під час приготування люди допускають прості помилки, пише Styler.

Не можна промивати холодною водою
Промивати зварені макарони холодною водою ні в якому разі не можна. Від цього вони втратять свій смак. Промивання макаронів вимиває з них крохмаль, тому вони стають несмачними.

Не накривайте кришкою
Якщо макарони накривати кришкою - вони переваряться та стануть дуже м'якими. Варто дотримуватись технології приготування, зазначеної на пачці.

Достатня кількість води
В одному літрі води має бути приготовлено не більше 100 г пасти. Приготування макаронів в маленькій кількості води є помилковим, адже тоді вони погано зваряться.

Додайте сіль
Без додавання солі смачні макарони приготувати не вийде. Спецію потрібно додати в момент, коли вода активно кипить.

Тоді макарони вийдуть смачні і не розваряться.

Не зливайте воду у раковину
Не потрібно зливати воду після варіння макаронів у раковину. Ця вода може знадобитися, щоб додати її в макарони - так вони не будуть занадто сухими. У цій воді містяться мінерали і крохмаль. Також нею можна поливати рослини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні