--> Що означає дзеркальна дата 23.03.2023: дозволи та заборони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що означає дзеркальна дата 23.03.2023: дозволи та заборони

0
Що означає дзеркальна дата 23.03.2023: дозволи та заборони
У четвер, 23 березня, настає чергова дзеркальна дата, яка має певну енергетику і може вплинути на більшість людей, пише Апостроф.

Щоб визначити число дзеркальної дати, слід скласти всі числа: 2 + 3 + 0 + 3 + 2 + 0 + 2 + 3 = 15 та 1 + 5 = 6, де "шістка" означає сімейні стосунки, відповідальність та допомогу іншим людям.

У цю дзеркальну дату потрібно завершити всі розпочаті справи, оскільки це число не терпить легковажності та заряджене на певні сфери, що треба враховувати.

Найкраще 23 березня провести в компанії рідних та близьких людей. Дзеркальна дата зможе посилити родинні зв'язки, закласти міцний сімейний фундамент, зарядивши своєю енергетикою.

Цього дня можна і потрібно надавати допомогу людям, причому необов'язково допомагати саме грошима.

Що можна робити 23.03.2023
У цю дзеркальну дату краще не сидіти вдома на самоті - можна відвідати рідних чи запросити їх до себе, а сімейним людям рекомендується обрати своїм пріоритетом на цей день спілкування з рідними. Можна організувати пікнік, разом сходити до кіно, просто порозмовляти по душах. Згадайте про близьких людей, яким потрібна допомога та виявіть турботу, запропонувавши її. Слід замислитись про проекти, які збираєтеся втілити в життя, візуалізувавши їх.

Чого не можна робити 23.03.2023
Не можна залишати покинутими на півдорозі справи, інакше вони будуть у стадії незавершеності ще довгий час. Дзеркальна дата не любить негативних емоцій, тому може "обдарувати" дрібними невдачами чи проблемами. Цього дня краще не з'ясовувати стосунків з оточуючими, не укладати угод та не підписувати важливих документів.

Слід пам'ятати, що всі містичні дати заряджені на виконання бажань, тому 23.03.2023 можна створити підґрунтя для здійснення своїх цілей.

У цю дату можна записати свої мрії і подумки уявити задумане. Цю "процедуру" можна повторити перед сном, ще раз відправивши посил у Всесвіт. Велика можливість, що дана дзеркальна дата 23.03.2023 допоможе здійснити мрію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні