В українському місті пролунав потужний вибух. ВІДЕО

0
В українському місті пролунав потужний вибух. ВІДЕО
В окупованому Мелітополі Запорізької області пролунав потужний вибух, повідомляє мер міста Іван Федоров у Telegram-каналі, пише УНІАН.

РосЗМІ з посиланням на окупаційну владу стверджують, що спрацював саморобний вибуховий пристрій: "Постраждалих і руйнувань немає".

Оновлено 09:00. Як повідомляє РІА-Мелітополь, за попередніми даними, партизани підірвали Сергія Сковирка.

"Зрадник у рашистів став начальником дільничних у фейковій поліції. Завжди ставив своє авто біля пожежної частини - боявся, що його замінують. А тут така невдача. У мирний час, нагадаємо, Сковирко працював у міліції також на посаді начальника дільничних. Потім був заступником у відділі благоустрою та екології", - йдеться у повідомленні.

У мережі з'явилося відео, яке, як стверджується, знято у Мелітополі на місці вибуху.

За інформацією Федорова, після ранкового вибуху в поки окупованому Мелітополі рашисти не на жарт заметушилися:

"Зігнали фейкову "поліцію" і рятувальників на вулицю Івана Алексєєва - біля пожежної частини нібито знайшли саморобний вибуховий пристрій. Повідомили про постраждалого "поліцейського".

Тим часом Генеральний штаб повідомляє, що російські окупанти відправили у Мелітополь Запорізької області ще понад 50 строковиків без належної бойової підготовки.

"Російська Федерація не відмовляється від загарбницької війни, не зважаючи на численні жертви. Постійно вживає заходів для поповнення втрат живої сили. Так, в одній із військових частин, що дислокується у Південній Осетії, проводиться активна робота зі строковиками, щодо підписання ними контрактів та подальшої участі у бойових діях на території України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, встановлено, що у період з 1 по 10 березня контракт підписали понад 50 російських строковиків.

"Вони, не отримавши належної бойової підготовки, відправлені у Мелітополь Запорізької області", - заявили в Генштабі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні