27-річний чоловік покинув своє авто та раптово втік у ліс: що сталося

0
27-річний чоловік покинув своє авто та раптово втік у ліс: що сталося
У Голосіївському районі Києва сталася аварія з участю трьох автомобілів. Як стало відомо, водій BMW вдарив авто Skoda і Mercedes-Benz і втік з місця події, пише 24 канал.

Патрульні разом з військовими почали обстежили прилеглу місцевість і знайшли винуватця на зупинці громадського транспорту. Горе-водія повернули на місце ДТП та розпочали слідство щодо події.

У чоловіка були присутні ознаки сп'яніння
У Києві сталася ДТП у Голосіївському районі міста. Водій BMW врізався в автомобілі Skoda і Mercedes-Benz, а після цього втік у сторону лісу. Патрульні, які прибули на місце аварії, опитали свідків і дізналися приблизний опис утікача.

Військові, які проїжджали повз, допомогли поліцейським обстежити прилеглу територію. Неподалік вони знайшли чоловіка, який сидів на зупинці громадського транспорту.

Він був схожим за описом на водія BMW, якого описали свідки. 27-річного чоловіка правоохоронці помітили ознаки алкогольного сп'яніння.

"Тож патрульні повернули втікача на місце ДТП та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування всіх обставин", - зазначили у пресслужбі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні