41-річний чоловік хотів вразити жінку під час сексу, але помер

0
41-річний чоловік хотів вразити жінку під час сексу, але помер
В Індії 41-річний чоловік хотів вразити кохану під час сексу та випадково помер. Виявилось, що він прийняв вдвічі більшу дозу віагри, ніж це дозволено робити, пише ТСН.

41-річний чоловік в Індії орендував номер в готелі та усамітнився там з жінкою. Для того, щоб "ніч пристрасті" пройшла вдало, чоловік випив вдвічі більшу дозу віагри. Наступного ранку йому стало зле, проте він переконав свою кохану не викликати медиків. Згодом лікарі все ж приїхали, проте коханець помер.

Слідство встановило, що чоловік прийняв велику дозу віагри та до того ж був нетверезий. Через це в нього стався інсульт.

Доктор Джей Нараян Пандіт з кафедри судової медицини Всеіндійського інституту медичних наук сказав, що посмертне сканування виявило 300-грамовий згусток крові в тілі покійного. У нього також не було рецепту на віагру. Медики попереджають чоловіків, що препаратом для симулювання потенції не варто зловживати, оскільки він має катастрофічні наслідки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні