На війні загинули двоє волинян. ФОТО

0
На війні загинули двоє волинян. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув 40-річний Герой Іван Войтович з Городищенської громади Луцького району.

Житель селища Сенкевичівка Іван Войтович загинув, виконуючи обов’язки військової служби та захищаючи Батьківщину на сході України. 18 січня йому виповнилося 40 років, повідомили у Городищенській громаді.

«Ще нещодавно в Сенкевичівці зустрічали свого односельця військовослужбовця Івана Войтовича, для підрозділу якого силами всіх небайдужих було придбано тепловізор. А сьогодні Городищенська громада Луцького району отримала скорботну звістку про його загибель», - повідомили у громаді.

Для вшанування пам’яті загиблого у російсько-українській війні Івана Войтовича за розпорядженням голови у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу.

Детальну інформацію щодо дати та часу зустрічі похоронного кортежу повідомлять згодом.



22 березня в районі населеного пункту Вільшана Куп’янського району Харківської області загинув 44-річний волинянин Василь Збудовський, повідомляє Мар'янівська селищна рада.

Василь був зарахований до списків військової частини з 24 лютого 2022 року. Він - учасник АТО (ООС), патріот України, футболіст. Герой виховував трьох дітей.

Жителів смт Мар'янівка, с. Борочиче, Широка та інших населених пунктів громади просять долучитись та вшанувати Захисника України.

Детальну інформацію щодо поховання Героя повідомлять згодом.

25-26 березня 2023 року в Мар'янівській селищній територіальній громаді оголошено Днем жалоби.

«Висловлюємо щирі співчуття матері, дружині, дітям, рідним та близьким загиблого, побратимам. Наша громада завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність та цілісність України», - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні