--> У товарному поїзді виявили тіла людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У товарному поїзді виявили тіла людей

0
У товарному поїзді виявили тіла людей
У п'ятницю, 24 березня, правоохоронці виявили тіла двох імовірних мігрантів, які не мали документів – люди задихнулися у товарному поїзді у штаті Техас. Ще 10 осіб госпіталізували.

Про це пише Reuters, передає ТСН.

Осіб, які потребували медичної допомоги, доставили гелікоптером або каретою швидкої допомоги до лікарні на півдні Техасу, повідомила поліція.

Офіційні особи в Увладе, штат Техас, отримали анонімний екстрений дзвінок 911 із повідомленням про те, що іммігранти задихаються в поїзді. За словами правоохоронців, щонайменше 15 іммігрантів потребували негайної медичної допомоги.

Поліція повідомила, що співробітники прикордонної служби США були повідомлені та змогли зупинити поїзд в окрузі Увалде.

Слідчі Міністерства внутрішньої безпеки США вивчають можливість випадку контрабанди людей.

Начальник поліції Увальде Даніель Родрігес підозрює, що мігранти зневоднилися через спеку у вагонах під час теплої погоди.

Зазначається, що трагедія сталася неподалік від місця більш серйозного інциденту минулого року, коли 53 мігранти загинули в кузові тракторного причепа від задушливої спеки під час спроби незаконного в'їзду.

Мексиканське консульство в Ігл-Пасс, штат Техас, повідомило, що йому відомо про інцидент і спілкується з офіційними особами США, щоб визначити, чи є хтось із жертв мексиканцем.

Місце трагедії розташоване приблизно в 190 км від кордону з Мексикою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні