Батьки роздягнули 6-річну дитину та закрили її у собачій будці. ФОТО

0
Батьки роздягнули 6-річну дитину та закрили її у собачій будці. ФОТО
У США батьки роздягнули 6-річну дитину та оголеною замкнули в собачій будці. За даними поліції, це було зроблено для того, щоб малеча "не втекла", пише ТСН.

До поліції поскаржились сусіди. Вони заявили, що чують в будинку поруч дитячий крик. Коли поліцейські увійшли до будинку, вони знайшли 6-річну дитину, оголену і замкнену в собачій будці, яка була закріплена за допомогою застібки-блискавки, щоб малюк не зміг втекти, за словами поліцейських. У саду біля будинку бігало ще двоє дітей, віком 3 та 5 років.

Усіх дітей відвезли до найближчої лікарні для обстеження; поліція не вважає, що вони зазнали фізичної шкоди.

Ерік Гріпп, офіцер поліції Філадельфії зі зв'язків з громадськістю, сказав: "Ми не знаємо до кінця всього, що тут відбувається. Такого ніколи не повинно статися, і ми зробимо все можливе, щоб це не повторилося з цими дітьми".

Влада звинуватила батьків, 30-річну Мішель Кемпбелл і 31-річного Пола Вебера, в тому, що вони поставили під загрозу благополуччя дитини і наразили її на небезпеку .

Сусід родини Гектор Перез розповів, що поліцію часто викликали за цією адресою у зв'язку з різними інцидентами.

"Копи приїжджали сюди час від часу. Ніколи нічого не було зроблено", - сказав чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні