--> Українців попередили про небезпеку від параду планет 28 березня: чого чекати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українців попередили про небезпеку від параду планет 28 березня: чого чекати

0
Українців попередили про небезпеку від параду планет 28 березня: чого чекати
28 березня жителі Землі будуть спостерігати рідкісне явище - вирівнювання п'яти планет Сонячної системи, відоме як парад планет. Астрологи стверджують, що він здатний вплинути на долю та давати кармічні уроки, пише УНІАН.

Парад планет - коли можна спостерігати і хто бере участь

28 березня 2023 року п'ять планет вишикуються у лінію - Юпітер, Меркурій, Венера, Уран і Марс. Астрономічною мовою це явище називається не парад, а вирівнювання - кілька планет шикуються близько один до одного по один бік від Сонця. Увечері 28 березня, після заходу, одночасно можна буде спостерігати усі п'ять планет у 50-градусному секторі неба. Тобто, астрономічно це парадом назвати не можна, але з астрологічної точки зору день буде небезпечним, потрібно бути гранично обережними, стежити за здоров'ям і ні в якому разі не ризикувати.

Парад планет 28 березня - як скористатися космічною енергією
У давнину за парадом планет спостерігали так само, як за молодиком і повнею і часто використовували цей період в магічних ритуалах. Сучасні астрологи говорять про те, що можна використати сильну енергетику параду планет, якщо людина самостійно приймає рішення змінити своє життя.

Зробити це можна двома способами:
ви самі керуєте енергією - наприклад, вирішуєте що-небудь поміняти, візуалізуєте і загадуєте бажання, тоді воно збувається;

ви просите допомоги у параду планет - для цього потрібно вийти, подивитися на планети і попросити їх про допомогу в якомусь питанні.

Крім цього, слід знати, що період параду планет не кращим чином відбивається на здоров'ї, загострюються хронічні захворювання. Також в цей час слід уникати бурхливих емоцій - краще відійти на крок в бік і подивитися на ситуацію ззовні, це допоможе вирішити все найкращим чином. Звертайте увагу на те, про що ви думаєте - ваше майбутнє забарвлене в колір ваших думок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні