--> Можуть бути труднощі: що готує парад планет для кожного знаку Зодіаку 28 березня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Можуть бути труднощі: що готує парад планет для кожного знаку Зодіаку 28 березня

0
Можуть бути труднощі: що готує парад планет для кожного знаку Зодіаку 28 березня
За словами астрологів, цього разу Юпітер, велика і важка планета, підійде дуже близько до Сонця. Парад планет у поєднанні юпітерською енергією принесуть нестабільність, посилять страхи і заклопотаність у всіх сферах життя - світовій економіці, політиці, дестабілізують психіку, можливі військові, емоційні сплески.

Це в деякому роді іспит на виживання в кризових умовах. Але якщо цей період пройти вдумливо і спокійно вирішувати поточні завдання, то все буде добре, пише УНІАН.

Овен
Парад планет пройде в вашому знаку, тому все складається якнайкраще у всіх сферах - і особистій, і професійній. Але в особистій - особливо, період обіцяє бути дуже активним.

Телець
У цей час можуть проявитися помилки минулого - доведеться вирішувати проблеми карми, те, на що ви, можливо, колись махнули рукою. При розумному підході все вдасться залагодити.

Близнюки
Період обіцяє велику активність в роботі, але суєта вам буде ні до чого - нехай все йде спокійно і розмірено, це допоможе домогтися потрібного результату.

Рак
Астрологи не радять вам пускати справи на самоплив, особливо це стосується сімейних питань. Турбот буде більше звичайного, але краще самим у всьому розібратися.

Лев
Період буде не з легких, в справах можливі перешкоди. Вам потрібно заручитися підтримкою близьких і друзів. А також, якщо потрібно, то обов'язково просити допомоги.

Діва
Постарайтеся максимально проявити себе в цей час на роботі, будьте активними і товариськими. Займіться поточними справами - результат не змусить себе чекати.

Терези
У цей період можуть бути труднощі - енергії планет будуть протистояти вашому знаку Зодіаку. Тому будьте обережні: намагайтеся йти на компроміси, заручіться підтримкою близьких, друзів і колег, щоб не вирішувати питання поодинці. Не знаєте як вчинити - радьтеся, все налагодиться.

Скорпіон
Парад планет може розставити все по своїх місцях у вашому особистому житті - цілком вірогідні розв'язки у стосунках. Якщо щось йшло не за планом Всесвіту, було неправильним - воно відпаде. Але натомість ви отримаєте нові й цілком ймовірно довгострокові стосунки.

Козеріг
Як правило, ви буде зайняті робочими питаннями і постараєтеся проігнорувати цей період. Але він не захоче ігнорувати вас: і на роботі й вдома все може бути не гладко. Астрологи радять не перебувати в ілюзіях - шукайте реальні шляхи вирішення проблем, й все складеться добре.

Водолій
Менше слів - більше справи, ось ваш девіз в цей період. Якщо хочете домогтися успіху, досить міркувати, а пора починати діяти. Сила волі вам на допомогу.

Риби
Емоції будуть вас переповнювати, але це неправильно. Постарайтеся не піддаватися їм - не найкращий період. Пофантазувати краще пізніше, а зараз потрібно реально дивитися на речі і спокійно все обмірковувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні