--> Виберіть картинку і дізнайтесь у чому ваше призначення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Виберіть картинку і дізнайтесь у чому ваше призначення

0
Виберіть картинку і дізнайтесь у чому ваше призначення
Ви ніколи не замислювалися, чи ви на своєму місці? Чи ви займаєтеся в житті? Адже багато хто ходить на роботу з величезним задоволенням, а дехто — бо треба. Можливо, ще не пізно зробити правильний вибір і побудувати кар’єру в улюбленій галузі, прислухавшись до свого покликання, пише Телеграф.

І хто, як не наша підсвідомість, знає відповідь на це питання. Розслабтеся, віддайтеся своїй інтуїції та пройдіть цей тест. Це, звичайно, не найточніше визначення справжнього покликання, але замислитися варто.

Виберіть першу картинку, що сподобалася, і дізнайтеся про своє покликання:



Результати тесту

Зірка шоубізнесу
Бути у центрі уваги – саме це вам необхідно, а не порожні зобов’язання. Навряд чи ви любите стабільність і прив’язуєтесь до одного місця надовго – для вас життєво важливі зміни, і не лише у собі, а й в оточенні. Ви любите яскравий настрій, постійний драйв і безліч людей, а у стосунках заправляє балом ваш власний настрій – чим не є доказом приналежності до бомонду.

Детектив, адвокат чи лікар
Вроджена спостережливість – саме ця риса відрізняє вас від колег і від більшості людей. Будь-яка складна ситуація дозволяється практично самостійно завдяки вашій швидкій думці та іскрометному почуттю гумору. Ви любите спостерігати за людьми, аналізувати їхні вчинки та мотиви, передбачати подальші кроки. Що стосується переваг у роботі чи професії, вони повинні поєднувати логічний і творчий підхід – тоді навіть найскладніше завдання буде спритно доведено до кінця.

PR-менеджер, менеджер чи підприємець
Винахідливість та вміння отримати від життя все, що хочеться – ваш коник. Життя за принципом "мета виправдовує кошти" для вас нормальне та логічне. Стабільний і солідний дохід — не що інше, як можливість задовольнити високі вимоги і, хоча б зрідка, коли є на цей час, потурати своїм бажанням. Вроджене вміння керувати людьми відкриває вам усі галузі бізнесу, PR і навіть політичних технологій.

Бойові мистецтва та пошуки пригод
Якщо потрібно описати тип вашої життєвої енергії у кольорі, це буде виключно червоний – агресивний, яскравий, вимогливий. І їй потрібен своєчасний вихід — іноді вона навіть набуває форми різкого слова. Професійне заняття бойовими мистецтвами, активними і навіть екстремальними видами спорту – найкраще застосування вашої відмінної реакції та здатності блискавично приймати правильні рішення.

Викладач
Ви почуваєтеся незмінно молодо, а це означає, що і оточувати себе треба молодими людьми – школярами та студентами. Вас люблять всі від малого до великого – за яскравий характер, легку життєрадісну вдачу, готовність прийти на допомогу та відповідальність. Ніхто не зрозуміє і допоможе розв'язати будь-яку проблему краще — використовуйте свій дар.

Бухгалтер, економіст чи аналітик
Скрупульозність, видатні аналітичні здібності та вроджене вміння віртуозно справлятися з думками – саме за ці риси вас цінують без винятку усі успішні керівники. Ви завжди можете отримати чудову пропозицію від будь-якої компанії, яка сподобалася, але подумайте, чи не час створити власний бізнес?

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні