--> Застрелився підполковник, який був відповідальний за Іловайський котел, - росЗМІ. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Застрелився підполковник, який був відповідальний за Іловайський котел, - росЗМІ. ФОТО

0
Застрелився підполковник, який був відповідальний за Іловайський котел, - росЗМІ. ФОТО
Російські ЗМІ повідомляють, що підполковник Дмитро Лисицький, якого ліквідували українці (саме так писали напередодні ЗМІ) насправді наклав на себе руки у своїй квартирі в Ставрополі, а не в зоні бойових дій з Україною, пише УНІАН.

За даними Осторожно Media, високопоставлений військовий десантно-штурмового повітряного полку, якому було присвоєно звання Героя Росії, вчинив самогубство в неділю вранці, він скористався своєю мисливською рушницею. Товариші по службі стверджують, що останнім часом Лисицький був у пригніченому стані і говорив про самогубство, імовірно через скаргу на його неправомірні дії щодо особового складу.

Смерть підполковника без вказівки причини також підтвердив голова міського округу Подяки Ставропольського краю Олександр Теньков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні