Які продукти посилюють головний біль

0
Які продукти посилюють головний біль
Головний біль може виникнути внаслідок стресу, втоми, зневоднення. Однак не варто одразу тягнутися за знеболювальними препаратами. Найкраще проаналізувати своє харчування, пише lady.

Є група продуктів, які містять речовини, що спричиняють звуження судин, що призводить до головного болю. Так, зрілі сири багаті на тирамін. Він стимулює нервові клітини до вивільнення норадреналіну, який прискорює частоту серцевих скорочень та підвищує кров’яний тиск, - пояснює фармацевт компанії Chemist Click (Великобританія) Аббас Канані.

Також краще не зловживати солодощами. Вони підвищують рівень цукру, який за деякий час швидко падає. Такі «стрибки» глюкози можуть спричинити загострення недуги.

Соління також є продуктами-«провокаторами». Вони можуть підвищувати рівень закислення організму, що посилює головний біль, - зазначив експерт, цитує портал Poradnik Zdrowie.

Продукти, які можуть посилити головний біль:

риба та морепродукти;
кисломолочні напої;
сири тривалого дозрівання;
соління;
алкоголь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні