В українському місті помітили екзотичних папуг, які водяться в Африці. ФОТО

0
В українському місті помітили екзотичних папуг, які водяться в Африці. ФОТО
З весняним потеплінням у Чернівецькій області помітили папуг Крамера. Ці птахи зазвичай водяться у Південній Азії та Африці та здатні витримувати температуру до -20 градусів, пише 24 канал.

Вони живуть на деревах: платанах, кленах та інших, на котрих є насіння. Про це у фейсбуці розповіла Тетяна Гаврилова.

"Ні, це не Африка і не Шрі-Ланка. Це Чернівці, Україна! Тільки сьогодні їх побачила, читала протягом півтора року, що в Чернівцях розплодилися зелені папуги... Стала вивчати питання, і це дивовижно. Виявляється, це не поодинокий випадок, у Європі останні роки все частіше стали помічати зелених папуг у різних місцях, де раніше вони не були помічені", - заявила очевидиця.

Папуга Крамера - один із видів папуг, яких з давніх часів утримують в неволі. Вони здатні запам'ятовувати та імітувати різноманітні звуки, хоча за цими здібностями поступаються багатьом іншим папугам. У природі живуть до 25 років.

Вони усеїдні - харчуються плодами, горіхами, зернами. Можуть їсти також квіти, бруньки й зелені частини рослин, п'ють квітковий нектар.

Тетяна написала, що вирішила зняти коротеньке відео, адже це цікавіше, ніж просто фото.

"Все ж таки екзотично папуги дивляться на деревах в Чернівцях",
- підсумувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні