Російський хлібозавод буде виробляти бойові дрони

0
Російський хлібозавод буде виробляти бойові дрони
Тамбовський хлібокомбінат у Росії виявив бажання крім батонів збирати ще й дрони. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на заступника голови підприємства Олександра Рудика.

Пропаганда пише, що цей хлібозавод уже й так допомагає російським окупантам – посилає їм профільну продукцію, ліки, спорядження, а тепер ще й дрони випускатиме.

Рудик заявив, що на заводі спробували конструювати безпілотники з деталей, які можна купити в інтернеті. Декілька екземплярів вже звозили на фронт і випробували.

Для виробництва найпростіших дронів, які використовують для спостереження, додав глава підприємства, на заводі ріжуть рами з карбону, а незабаром планують друкувати на 3D-принтері частину комплектуючих.

Адміністрація стверджує, що першу партію (16 дронів) завод хоче відправити наприкінці березня. Хлібозавод планує випускати щомісяця до 200 дронів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні