--> Під час відпочинку дівчина випадкого дізналася про зраду свого хлопця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час відпочинку дівчина випадкого дізналася про зраду свого хлопця

0
Під час відпочинку дівчина випадкого дізналася про зраду свого хлопця
Користувач TikTok Кайла Гарднер спіймала свого партнера на зраді. Викрити невірного коханого вона змогла за допомогою трансляції з камери відеоспостереження, пише УНІАН.

Все сталося під час відпочинку на круїзному лайнері. Кайла та її подруга були в кабіні та перемикали телевізійні канали, коли побачили пряму трансляцію з різних частин корабля. Гарднер думала, що її хлопець пішов по їжу.

Але як Кайла була здивована, коли побачила свого хлопця, який фліртував з іншою дівчиною, обіймаючи її. Також він попросив номер телефону у неї.

"Ні, це не може бути він... Це дівчина, Боже мій! Скажіть, що це не зі мною відбувається", - саме такою була реакція Гарднер на дії свого партнера.

Все, що відбувається, подруги знімали на телефони, вони опублікували ці ролики в TikTok - записи набрали мільйони переглядів.

Користувачі соцмережі почали цікавитися в коментарях, що ж було далі. У відповідь на це Гарднер написала: "Ви пишете про це так, ніби це жарт".

Драматичні події викликали захоплення користувачів соціальних мереж, багато з них заявили, що були залучені до цієї історії. Інші засумнівалися в справжності події та припустили, що Гарднер все вигадала заради хайпу й переглядів в TikTok.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні