--> Куди зник Олег Винник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Куди зник Олег Винник

5
Куди зник Олег Винник
Вже понад рік виконавець Олег Винник уникає публічності. Артист просто зник з радарів шоубізнесу.

Зокрема, виконавець не коментує повномасштабну війну в Україні, не виступає на благодійних концертах та не випускає пісні, пише ТСН.

Адвокатка Олега Винника раніше розповідала, що він перебуває на лікуванні у Німеччині, звідти артист допомагає Збройним силам України – купує автомобілі та військову амуніцію.

Та досі невідомо, що за хвороба підкосила здоров'я Олега Винника, чому він мовчить про повномасштабну війну та чи повернеться до України.

Ексклюзивно вікканська жриця, тарологиня Олена Кузьмич, яка щодня робить прогноз на ТСН.ua, зробила таропрогноз за картами та відповіла на запитання, що хвилюють прихильників співака.

Куди зник Олег Винник та чому не виходить на зв'язок?

Якщо говорити про те, куди зник Олег Винник, ми можемо говорити про якісь кардинальні зміни в його житті. Чому кардинальні? Тому що у розкладі фігурує карта смерті, але ця карта в таро говорить не про смерть, а про зміни. Вона лежить у площині теперішнього та недалекого майбутнього. Також я підозрюю, що йдеться про можливі пошуки нових шляхів для заробітку, тому що у розкладі також фігурують чимало пентаклів, а масть пентаклів – вона саме пов'язана зі сферою фінансів та заробітку. Також йдеться про те, що для нього зараз це такий час заглиблення у себе, час для переосмислення і, грубо кажучи, що робити далі. Ми розуміємо, що, напевно, це певний час для усамітнення, бо розклад закінчується четвіркою мечів, коли йдеться про те, що людина шукає спокою. Я б сказала, що зараз до Олега Винника мають доступ лише декілька його найближчих друзів, які його підтримують.

Чому він не виходить на зв'язок? Оскільки йдеться про час переосмислення та змін, він не бачить сенсу публічно щось пояснювати чи дозволяти втручатися в своє особисте життя.

Є певні карти в таро, які вказують на певні хвороби. У його розкладі ми маємо те, що в нього загострилося, ймовірно, хронічні хвороби, якісь його шкідливі звички стали дуже небезпечними і, власне, вплинули на здоров'я. Але сподіваємся, що міцний стрижень всередині нього допоможе йому пережити цей складний період.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яйцеслав Винник став Славіком та лікує яйця
Відповісти
Його хвороба така як в батальйона ''монако''!
Відповісти

Kudos. I appreciate this!
law essay writing service i need help writing a essay essay help apps that help with essays
Відповісти

Amazing plenty of great knowledge.
high school vs college essay https://domycollegehomeworkforme.com writing a dissertation proposal https://ouressays.com
Відповісти

Beneficial facts. Kudos!
buy college essays pay someone to write an essay for you essays for sale online pay for essay to be written
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні