--> Українці самостійно можуть збільшити розмір своєї пенсії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українці самостійно можуть збільшити розмір своєї пенсії

5
Українці самостійно можуть збільшити розмір своєї пенсії
З січня 2023 року для виходу на відпочинок у 60 років необхідно мати не менше 30 років страхового стажу, але через повномасштабну війну значна кількість українців виїхала за кордон, де не маючи умов сплачувати внески до пенсійної систему, втрачають можливість отримувати "гідне пенсійне забезпечення" в майбутньому, пише Апостроф.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики, яка зазначає, що владою було впроваджено цифровий інструмент для можливості сплачувати пенсійні страхові внески на як на свою користь, так на рахунки інших людей.

Відтепер сплачувати добровільні страхові внески можна дистанційно без паперової тяганини, відвідування установ і звітів.

Робити це можна з-за кордону, а також в Україні, якщо людина не має офіційного доходу. Таким чином, обираючи довільний розмір внесків, вона зможе продовжити формувати свій страховий стаж, щоб по досягненню пенсійного віку отримувати відповідну пенсію.

Скористатись опцією для сплати страхових платежів можна у декілька кліків - укласти електронний договір з ПФУ і сплатити кошти, а система зарахує внесок автоматично

Наголошується, що лише за один день роботи сервісу вже понад сто людей здійснили платежі у вигляді добровільних внесків на свою користь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

You have made your point pretty clearly..
umi thesis search https://buyanessayscheaponline.com national honor society essay help https://bestmasterthesiswritingservice.com
Відповісти

Well spoken indeed. .
pay to have paper written scientific paper writing services best rated research paper writing service paper writing service powerpoint
Відповісти

Many thanks! Awesome information.
graduate school essay writing service essay writing service article wikipedia writing service criminology essay writing service
Відповісти
You expressed that effectively.
write an essay for me write a paragraph for me with these words my essay writer
Відповісти

Beneficial tips. Regards!
best resume writing service uk online essay writing essay writing service south africa
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні