--> Росіяни зґвалтували 4-річну дівчинку на очах у батьків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни зґвалтували 4-річну дівчинку на очах у батьків

4
Росіяни зґвалтували 4-річну дівчинку на очах у батьків
Російські окупанти своєю жорстокістю по відношенню до мирного населення в Україні вже давно перевершили не тільки гітлерівців, а й варварів Середньовіччя. Після повідомлення про чергове звірство росіян на тимчасово окупованих територіях здається, що гірше вже бути не може. Але розкриваються нові моторошні подробиці військових злочинів рашистів, передають Патріоти України.

У березні 2022 року в Броварському районі Київської області російські окупанти на очах у матері зґвалтували її чотирирічну доньку. Про цей випадок, як про непідтверджений, раніше повідомляла ексомбудсмен Людмила Денісова. Але те, що цей жах виявився реальністю, стало відомо з публікації Reuters, у якій видання посилається на документи, отримані в Офісі Генерального прокурора України.

Reuters опублікував на своєму сайті скан таблиці з Генпрокуратури, де зображені фотографії 12 російських солдатів, яких підозрюють у сексуальних злочинах у Київській області. Серед них виявилися й ті, хто брав участь у груповому зґвалтуванні чотирирічної дівчинки на очах у її батьків.

За цими фотографіями експертам проєкту OSINT «Бджоли» (OSINT — це розвідка на основі відкритих джерел. — Авт.) вдалося встановити особи двох ґвалтівників. Нелюди шахматов вадим дмитрович 8 травня 1991 року народження і чорнокнижний євген андрійович 30 квітня 1994 року народження — російські військові 15-ї окремої мотострілецької бригади.

Як стало відомо експертам проєкту OSINT «Бджоли», один із ґвалтівників — чорнокнижний, через місяць після скоєного ним злочину був убитий. У росії його назвали героєм. У школі, де навчався військовий злочинець, повісили меморіальну дошку, а самого педофіла нагородили орденом «За мужність». У місцевій пресі про чорнокнижного написали, що він «вибрав справою свого життя захист вітчизни і до кінця залишився вірним присязі та обов'язку».

Експерти проєкту OSINT «Бджоли» розповіли про обставини цієї шокуючої справи. чорнокнижний, разом із шахматовим та ще чотирма російськими солдатами є фігурантами одного з наймасштабніших розслідувань щодо сексуального насильства від моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну. Більшість злочинів, скоєних цією групою у Броварському районі, датуються 13 березня 2022 року.

Як випливає з матеріалів кримінального провадження, кілька п'яних російських окупантів увірвалися на подвір'я будинку, де проживала молода сім'я. Чоловіка рашисти побили металевим горщиком по голові, а потім поставили на коліна і змусили дивитися на те, як вони ґвалтують його дружину, а потім чотирирічну доньку. За словами потерпілої, один із солдатів голосно кричав, що збирається «зробити з дитини жінку».

Після зґвалтування матері та дитини на очах батька та чоловіка, чорнокнижний та шахматов зайшли до сусіднього будинку, де спочатку побили, а потім зґвалтували 41-річну вагітну жінку та 17-річну дівчину.

Потім російські нелюди вломилися до іншого будинку, де перебувало одразу кілька родин. Усіх, хто там перебував, загнали на кухню, після чого зґвалтували 15-річну дівчинку та її матір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате теперішній зелений омбудсмен про такі речі мовчить як риба
Відповісти

Nicely spoken of course! !
dissertation assistance services dissertation statistics help dissertation writing online cheap dissertation help
Відповісти

Tips clearly regarded..
how to write about me for website write essays write my book report for me
Відповісти
You mentioned that wonderfully.
what can i write about for my essay what website will write a paper for me essay writter
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні