--> Чому не можна залишати зарядку для телефона в розетці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому не можна залишати зарядку для телефона в розетці

3
Чому не можна залишати зарядку для телефона в розетці
Більшість із нас почали краще розуміти, як слід підключати телефон до мережі, аби не нашкодити його батареї. Однак при цьому ми часто забуваємо, що псуватися може також і сам зарядний пристрій. Наприклад, від того, що ми лишаємо його увімкненим в розетці без підключеного пристрою, пише Телеграф.

Є три основні причини, котрі вказують на необхідність вимкнення зарядки після того, як акумулятор телефона досягне 100%. Деякі із них чомусь сприймаються багатьма людьми як міфи, однак це може зрештою коштувати вам гаджета.

Споживання електроенергії. Абсолютно неправильною є думка про те, що електроенергія не споживається, якщо до зарядки не підключена техніка. Звісно, її кількість набагато менша, однак регулярне перебування пристрою підключеним до електромережі може зрештою перетворитися на солідний рахунок у квитанції за спожиті комунальні послуги.

Термін служби зарядки. Постійно перебування під дією напруги може зношувати внутрішні конденсатори зарядки. Через це вона зрештою втрачає можливість утримувати значну кількість електроенергії, що знижує якість і швидкість самого процесу заряджання телефону. Відбувається це поступово, але результат є не надто приємним, адже призводить до витрат на новий блок і кабель.

Пожежна небезпека. Попри те, що більшість зарядних пристроїв розроблені так, аби не нашкодити людям під час використання, регулярне перебування в розетці може призводити до їх перегрівання. Також не варто забувати про ймовірні стрибки напруги, які особливо "популярні" в Україні через нестабільність загальної мережі. Якщо зарядний пристрій сертифікований і високоякісний, проблем виникнути не мало, але різноманітні китайські аналоги зарядки досить швидко зношуються. В результаті може виникнути іскра, котра призведе до пожежі. Гадаємо, що подібний варіант мало кого влаштовує.

Саме тому після завершення заряджання краще вимикати пристрій із розетки, обережність не завадить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Great advice. Many thanks!
help with research proposal writers for research papers term papers master thesis proposal
Відповісти

Thank you! Numerous material!
writing a persuasive essay help me write song lyrics for free smart essay writers
Відповісти

Awesome material. Thank you!
who can write my essay someone to write my essay do my essay essay
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні