--> 25-річний футболіст потрапив у моторошну ДТП. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

25-річний футболіст потрапив у моторошну ДТП. ВІДЕО

3
25-річний футболіст потрапив у моторошну ДТП. ВІДЕО
Життя футболіста бельгійського Левена Соф'яна Кіїна могло перерватись у його 25 років. Лівий півзахисник бельгійського Левена потрапив у жахливу ДТП, пише 24 канал.

Автомобіль марокканського футболіста врізався у кільце, злетіло на декілька метрів угору та протаранило стіну найближчого спортивного комплексу. У повітрі автівка Соф'ян ще й зробила сальто.

Життя футболіста було на волосині
Кіїн дивом вижив, отримавши декілька переломів. Наразі життю футболіста бельгійського Левена нічого не загрожує, він перебуває у лікарні під наглядом медиків.

Свідки моторошної аварії зазначили, що автомобіль півзахисника рухався із перевищеною швидкістю. Дехто з очевидців навіть називають шалені цифри у 200 кілометрів / годину на спідометрі автівки, якою кермував Соф'ян.

Нинішній клуб футболіста, який "народився у сорочці", виступає у Про-лізі Бельгії. Левен із 39 очками йде лише на 11-й сходинці.

Цей бельгійський клуб відомий українському уболівальнику за виступами нападника Миколи Кухаревича. Колишній форвард львівського Руха виступав за цю команду в оренді рівно рік із 2021-го по 2022-й роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Kudos. A lot of information!
custom essay order need help writing an essay apps to help write essays help on essay
Відповісти

Well spoken without a doubt! .
essay writer cheap i can t write my college essay write my essay com
Відповісти

Thanks a lot! I appreciate it!
help me write a resume for free write a cover letter for me write my argumentative essay
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні