--> У Польщі бус з українцями злетів з дороги: є постраждалі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі бус з українцями злетів з дороги: є постраждалі

1
У Польщі бус з українцями злетів з дороги: є постраждалі
На автостраді А4 в районі Мисловіце бус з'їхав з дороги та перекинувся. Всередині було п'ятеро людей. Усі постраждалі в лікарні, пише inpoland.net.

Інцидент стався в Мисловіце (Сілезьке воєводство) в п'ятницю, 31 березня, вранці, близько 3:40 ранку, на автомагістралі А4 в напрямку Катовіце (на 354 кілометрі траси).

"Мікроавтобус злетів з дороги. Ми знайшли його приблизно за 50 метрів від проїжджої частини. Він лежав на боці", - розповів Войцех Хойновський, речник Державної пожежної служби в Мисловіце.

Всього в транспортному засобі було п'ятеро людей. На момент прибуття вогнеборців з автомобіля зуміли самостійно вибратися четверо осіб. Одна людина була заблокована всередині. Рятувальникам довелося використовувати гідравлічні інструменти та розрізати кузов, щоб дістати постраждалого.

На момент прибуття рятувальників деякі з травмованих лежали на землі. Вони всі були при свідомості. Пожежникам важко було встановити контакт з потерпілими через мовний бар'єр: постраждалі розмовляли українською. Транспортний засіб теж мав українську реєстрацію.

Усіх травмованих доправили до лікарень міст Мисловіце, Катовіце, Тихи та Явожно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Awesome write ups. With thanks.
writing a customer service cover letter cv writing service dublin free essay writing service uk
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні