--> Майор запасу назвав напрямок, куди ЗСУ можуть піти у контрнаступ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Майор запасу назвав напрямок, куди ЗСУ можуть піти у контрнаступ

0
Майор запасу назвав напрямок, куди ЗСУ можуть піти у контрнаступ
Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман вважає, що, ймовірно, українські військові підуть у контрнаступ на південному напрямку.

В інтерв'ю "Обозревателю" він пояснив, що під час контрнаступу на цьому напрямку можна вийти на узбережжя Азовського моря та "відрізати" Крим від материкової частини РФ.

Такого висновку щодо контрнаступу Гетьман дійшов з огляду на важку військову техніку, яку Україна отримує від союзників. Північ нашої країни - лісиста місцевість, там важко застосувати таку техніку, на Донбасі вона, на думку майора запасу, теж не дуже доречна.

"Вони (важка техніка й танки, - УНІАН.) більш доречні на відкритій місцевості, де можуть робити велике просування на повному ходу і доволі швидко", - каже Гетьман й припускає, що ця техніка призначена саме для південного напрямку, херсонських степів.

Він спрогнозував терміни контрнаступу ЗСУ: ймовірно, це станеться, коли підсохне ґрунт, - наприкінці весни-початку червня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні