Поблизу села внаслідок зіткнення з відбійником загинув мотоцикліст. ФОТО

0
Поблизу села внаслідок зіткнення з відбійником загинув мотоцикліст. ФОТО
Біля Рівного у аварії загинув мотоцикліст. Чоловік, їдучи об'їзною дорогою, з невідомих поки причин в'їхав у відбійник. Особу загиблого встановлюють правоохоронці.

Повідомлення про ДТП надійшло до поліції сьогодні, 31 березня, близько 17:15. До правоохоронців звернувся рівнянин, який став свідком смертельної аварії біля села Хотин.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

«Слідчий слідчого управління встановив, що на автодорозі північного об’їзду в місто Рівне, яка не введена в експлуатацію, водій мотоцикла не впорався із керуванням та врізався у відбійник», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції Рівненщини.

Від отриманих травм водій мотоцикла, який був без мотошолома, загинув на місці. Наразі особу загиблого встановлюють правоохоронці.

Слідчі також відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть).



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні